Softcore deuren

Softcore deuren

Deze accommodatie-deuren zijn meestal een onderdeel van een softcore paneelsysteem dat u kan vinden onder het kopje B-Class panelen. Voor dergelijke deuren is het mogelijk om verschillende fabrikanten te kiezen die hun eigen deuren fabriceren, passend in de softcore systeemwanden. De deuren zijn geclassificeerd van C-Class tot en met A-60 Class. Sommige uitvoeringen zijn geclassificeerd en geluidsarm om zo een beter geluidsresultaat te behalen.

De keuze voor de afwerking van het frame of het deurblad is, binnen de mogelijkheden van de producent, gebaseerd op; frame in een RAL-kleur en deurblad met een folie. De folie kan gekozen worden uit het assortiment van verschillende andere fabrikanten. Voorbeelden van deze afwerking kunt u vinden bij Lampre of Gizlaved.

Elke keuze heeft dan ook zijn eigen prijsklasse. U kiest een standaard, veel voorkomende folie ofwel een afwerkingsfolie die juist niet veel gebruikt wordt. Het is smaakafhankelijk om een kleur of afwerking te kiezen. Wij helpen u er graag bij om een zo passend mogelijke keuze te maken voor de totale opbouw en inrichting. Door onze ruime ervaring met deze systemen en door onze manier van werken, zijn wij preferent voor sommige leveranciers van deze systemen.

Wilt u meer weten, dan kunt u telefonisch contact opnemen of het contactformulier invullen met vermelding ‘softcore deuren’. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.

Technische informatie of beeldvorming

softcore deuren   softcore deur   softcore deuren   softcore deur
[fblike]