Producten

Producten

Producten algemeen

Door onze uitgebreide kennis van systemen en artikelen binnen de scheepvaart is het pakket dat we kunnen leveren aanzienlijk. Een product is in sommige gevallen op meerdere plaatsen toepasbaar en voor meer doeleinden te gebruiken. In de loop van de tijd is een reeks aan productsamenstellingen ontwikkeld voor het opzetten van deel- of totaalpakketten die onze klanten op dit gebied ontzorgen. Het ontzorgen is een belangrijk deel van onze opzet.

Voor geluidsbeperkende maatregelen is een deel van ons pakket uitgebreid en hebben we zelfs door de samenwerking met KAEFER een uniek product; Microsorber. Dit wordt in de utiliteit en glasbouw specifiek gebruikt om nagalmen te voorkomen. In samenwerking met SI-X, die veel ervaring heeft in de glasbouw, wordt dit hoogwaardige unieke product via ons op de markt gezet en behandeld waar het toepasbaar is.

Er worden steeds weer nieuwe zaken ontwikkeld en compleet gemaakt. Hierdoor is het assortiment flexibel en variabel. De ontwikkeling van deel- en totaalpakketten ontstaat uit de vraag van de klanten die wij steeds trachten te ondersteunen op een eigen en bijzonder servicegerichte manier.

Een aantal producten dat wij veel toepassen en in sommige gevallen doorontwikkeld hebben voor pakketten, kunt u vinden in het keuzemenu. Voor deze zaken zijn wij preferent voor de producent.

Bij vragen over dit onderwerp kunt u telefonisch contact opnemen of het contactformulier invullen waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u zullen opnemen.

[fblike]